Forside Nyheder Fremtidens Økonomistyring Publikationer Bøger Ledelseshåndbøger Forskningsområder Kurser & foredrag Rådgivning & Udvikling Curriculum Vitae Interviews Kontakt
 

Rådgivning og udvikling

Per Nikolaj Bukh beskæftiger sig med udviklings-, rådgivnings-, og forskningsopgaver.  Der kan være mange måder at organisere sådanne opgaver på, spændende lige fra deltagelse i advisory boards og bestyrelsesarbejde over almindelige konsulentprojekter til deciderede kontraktforskningsprojekter.

Eksempelvis har Per Nikolaj Bukh bistået et meget stort antal virksomheder med at udvikle balanced scorecard og strategikort, han har været med til at designe Activity Based Costing-modeller, og han har organiseret udgivelsen af faglige publikationer. Desuden har Per Nikolaj Bukh bistået en række forskellige konsulentvirksomheder og organisationer ved udvikling af ledelses- og økonomistyringskoncepter og han har gennemført mange former for udrednings- og udviklingsprojekter vedrørende økonomistyring.

Per Nikolaj Bukh har i særdeleshed en omfattende erfaring med at udvikle takst- og tildelingsmodeller på en række kommunale serviceområder, herunder design af effektbaseret styring, hvor han har deltaget i en række projekter i forskellige kommuner. Eksempelvis udvikingen af incitamentsbaserede tildelingsmodeller på folkekolemrådet eller effektbaseret styring af rehabiliteringsindsatser på ældreområdet.

Pixart