Forside Nyheder Fremtidens Økonomistyring Publikationer Bøger Ledelseshåndbøger Offentlig Ledelse Offentlig Økonomistyring Økonomistyring Underleverandører Controlleren Knowledge management Forskningsområder Kurser & foredrag Rådgivning & Udvikling Curriculum Vitae Interviews Kontakt


Udskriv
 

Ledelseshåndbøger

Per Nikolaj Bukh samarbejdede fra 2001 til 2012 med Børsen Ledelseshåndbøger om formidling af aktuel og praktisk ledelsesviden til dansk erhvervsliv. Dette skete først og fremmest ved at fungere som redaktør på flere af de ledelseshåndbøger, som Børsen Ledelseshåndbøger i den periode udgav, men kan også være i forbindelse med andre aktiviteter i regi af Børsen Forum og Børsen Academy.

Håndbøgerne blev holdt løbende ajour ved, at der hver tredje måned udkommer en såkaldt opdatering af hver håndbog. Denne bestod typisk af to nye artikler, som var skrevet af førende eksperter og praktikere indenfor håndbogens område. Du kan herunder se de håndbøger, som Per Nikolaj Bukh redigerede. Få yderligere information om de enkelte håndbøger via menuen til venstre eller ved at klikke på den relevante håndbog herunder.

Offentlig ledelse

Offentlig
Økonomistyring


 

Økonomistyring Underleverandører


Controlleren


Knowledge Management


 

Pixart